Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

T.G.

09. 05. 2022. 21:25 >> 21:39
2

ZBOG BLOKADE

Lekić nije prisustvovao svečanosti povodom Dana Evrope na Cetinju

Predsjednik Demosa i poslanik u Skupštini Crne Gore Miodrag Lekić nije prisustvao svečanosti povodom Dana Evrope na Cetinju zbog blokade na ulazu u taj grad.

"Javljam se tačno u 19.30 u evropskoj Crnoj Gori ka evropskom prijemu, na putu za Cetinje koji je blokiran. Čekam već 45 minuta. Ocigledno ne mogu stici na prijem povodom Dana Evrope koji počinje u 19h, na koji me je pozvala ambasadorka Popa, šefica delegacije EU u Crnoj Gori. Moje odsustvo na prijemu, naravno, ne mora biti veći problem", napsao je Lekić na svojoj Fejsbuk stranici.

On je naveo dasu zakrčeni u saobraćaju stajali i diplomate, turisti, drugi putnici, i pitao da li su se parlamentarci iz Evropskog parlamenta, gosti crnogorske države, gosti i na cetinjskom prijemu probili?

"Niko nista ne objašnjava. Ne vidi se ni gdje je zaple, ne vidi se, bar ne odavde, policija.Ali koji god bio režiser i izvodjač svega ovoga neko bi trebalo da dobro odgovora. Neko i iz drzave ako je ovako nemoćna. Stvarno, i još jednom, bruka države Crne Gore", zaključio je Lekić.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније