Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.V. ]

22. 05. 2022. 19:15 >> 19:15
2

DPS ULCINJ

"Formiranjem vlasti u Ulcinju izvršen postizborni inženjering"

Formiranjem vlasti u Ulcinju Force sa koalicijom "Za novi početak", izvršen je postizborni inženjering koji ne oslikava ono što je većinski izražena volja građana Ulcinja, kazali su uz OO Demokratske partije socijalista (DPS) Ulcinj.

"Iznenađeni smo činjenicom da su Forca i gospodin Genci Nimanbegu, uprkos drugačijim najavama, ipak pristali na saradnju sa onima koji su po svaku cijenu htjeli vlast u Ulcinju i u tu svrhu zloupotrebljavali državne organa za vrijeme predizborne kampanje i tokom glasanja. Nažalost, ulaskom u koaliciju sa onima čije je ponašanje i sam kritikovao gospodin Nimanbegu, je pokazao da je između principa i vlasti, izabrao ovo drugo", navedeno je u saopštenju OO DPS Ulcinj. 

Napominju da su u pregovaračkom procesu "bili principijelni".

"I da smo se bavili isključivo pitanjima koja se tiču razvoja grada i programskih politika a ne kadrovskim rješenjima i bilo kakvim ucjenama koje se tiču određenih pozicija u gradskoj upravi. Demokratska partija socijalista će se i narednom periodu, iz opozicije, kao što je to do sada činila sa pozicije vlasti, boriti za očuvanje temeljnih vrijednosti demokratskog društva i davati maksimalan doprinos uz konstruktivan pristup daljem razvoju Ulcinja", piše u saopštenju. 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније