Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.M.

19. 08. 2022. 20:59   >>  20:57 3

KONATAR PORUČIO

"Ko sruši Vladu sa DPS-om, neka sa njima pravi novu"

Poslanik i potpredsjednik GP URA Miloš Konatar saopštio je da se ukoliko ne prođe inicijativa DPS-a za pad Vlade stvaraju uslovi za rekonstrukciju Vlade, dok ukoliko Vlada padne "onda subjekti koji su sa DPS-om srušili Vladu, neka sa DPS-om formiraju novu".

"Dva su moguća ishoda glasanja o povjerenju Vlada Crne Gore u Skupština Crne Gore: Ako ne prođe inicijativa DPS za pad Vlade - stvaraju se uslovi za rekonstrukciju Vlade a ako inicijativa DPSa prođe i Vlada padne - onda subjekti koji su sa DPSom srušili Vladu, neka sa DPS formiraju novu", naveo je Konatar na svom Fejsbuk profilu. 

Kazao je da su oba ishoda legitimna.

"Važno je da nema skrivanja i da svako preuzme odgovornost za svoje odluke. Ako postoji dogovor DPSa sa nekom partijom da se izglasa nepovjerenje Vladi - onda neka isti ti sa DPSom formiraju i novu Vladu. Ako Vlada ne padne večeras - idemo u rekonstrukciju",naveo je Konatar.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније