Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ A.M. ]

30. 08. 2022. 19:50 >> 19:48
2

BOGDANOVIĆ PORUČIO

"Pokušaj spašavanja Đurović neće uspjeti"

Predsjednik poslaničkog Kluba Demokratske Crne Gore i poslanik te partije Boris Bogdanović kazao je da je sastanak lidera partija pobjednica na parlamentarnim izborima 2020. godine, na koji je danas pozvao jedan od lidera DF-a Andrija Mandić neophodan. Dodaje da ostaje samo da odluče da li će istom prisustvovati prije, ili nakon razrješenja Danijele Đurović sa mjesta predsjednice Skupštine Crne Gore.

"Drago nam je sto su URA, SNP, NSD promijenili svoje odluke nakon izričitog stava da nakon rušenja DPS Vlade nema vise 30. avgusta i sastanaka o restartu. Njihova promjena sopstvene odluke je dobar signal. Sastanak je prijeko potreban. Ostaje samo da Klub poslanika odluči da li će na sastabak doći prije ili nakon razrješenja gospođe Đurović i u kom sastavu, odnosno ko će ga predstavljati", kazao je Bogdanović u razgovoru za Portal RTCG.

Poručuje da "pokušaj spašavanja gospođe Đurović koja je proizvod koalicionog Sporazuma URA-SNP sa DPS, taktikama naših kolega, na isti način kao i pokušaj spašavanja 43. DPS Vlade, neće uspjeti".

"Bolje je da isto i ne pokušavaju, već da se iskreno odnesu prema onom što je predmet dijaloga", naglasio je Bogdanović.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније