Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Mina/M.L.B. ]

03. 09. 2022. 12:32 >> 12:27
5

MUGOŠA

"Toliko problema, a političari traže pauzu da se dogovore oko funkcija"

Poslanik Socijaldemokrata Boris Mugoša kazao je da pored problema u funkcionisanju brojnih segmenata sistema, političari traže pauzu kako bi se dogovorili oko nove, stare raspodjele funkcija.

Potpredsjednica Skupštine Branka Bošnjak na zahtjev Demokratskog fronta odredila je pauzu sjednice parlamenta na čijem dnevnom redu je rasprava o smjeni predsjednice Skupštine Danijele Đurović.

Mugoša je na Tviteru naveo da nedostaju ljekovi, da je porodično nasilje u porastu i da cijene rastu.

„Toliko problema u funkcionisanju brojnih segmenata sistema, toliko životnih problema sa kojima se svakodnevno suočavaju građani, a političari traže pauzu kako bi se dogovorili oko nove, stare raspodjele funkcija“, rekao je Mugoša.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније