Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.M.Lj. ]

13. 09. 2022. 11:33 >> 11:33
4

ABAZOVIĆ

Nije istina da se nisam javio Ibrahimoviću

Premijer Dritan Abazović kazao je da nije tačno da se 15 dana nije javio ministru kapitalnih investicija Ervinu Ibrahimoviću.

Abazović je kazao da mu je žao što Ibrahimović nije na sjednici jer smatra da je trebalo da bude. 

“Mislim da ministar zna moj broj telefona. Do 19. je znao broj i mnogo puta je zvao. Kada je riječ o radnicima Željezare primio sam ih više od 10, 15 puta. Sve što pokušavamo sa ministrom finansija je da ljudima nekako pomognemo. Priče koje nisu utemeljene i nisu za Vladu”, kazao je Abazović.

On je istakao da je legitimno ako ministar na taj način pomaže određenim političkim strukturama.

“Da li je neko ko je Željezaru sa 7000 radnika doveo na 239 želi da je dovede na nulu meni jeste sporno i gražanski i ljudski i ok je ako neko želi to da uradi, ali nije u redu da se pričaju neistine”, kazao je on.

Predstavnik Ministarstva kapitalnih investicija kazao je da je ministar opravdano odsutan jer je na službenom putovanju. 

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније