Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Б.Ч.Ј. [ Mina ]

05. 10. 2022. 16:09 >> 16:09
1

BOLjEVIĆ

Istragu u vezi sa švercom cigareta dovesti do kraja

Demokratska partija socijalista (DPS) očekuje da istraga u vezi sa švercom cigareta bude dovedena do kraja i da se sazna puna odgovornost svakog pojedinca, poručio je funkcioner stranke Arsenije Boljević.

Direktor Uprave prihoda i carina Rade Milošević podnio je ranije danas ostavku na tu funkciju, navodeći da to radi iz moralnih razloga i da je uvjeren da svojim djelovanjem nije prekršio zakon.

“Hvala Dritanu Abazoviću što je svog druga i partijskog funkcionera Rada Miloševića, a prema mogućoj sumnji i partnera u potencijalnom krivičnom djelu, poslije pet dana umolio da podnese ostavku”, naveo je Boljević u saopštenju.

Kako je rekao, jedino što su razumjeli prethodih dana jeste da Abazović nema autoriteta ni u sopstvenoj stranci.

“A možda, sa druge strane, ima i razlog da snishodljivo moli potencijalne izvršioce teških krivičnih djela jer, možda ne bi svakome, a naročito njemu, bilo tako lagodno kad bi oni progovorili”, dodao je Boljević.

On je rekao da u DPS-u očekuju da istraga u vezi sa švercom cigareta i svima koji su u to umiješani, bude dovedena do kraja i da se sazna puna odgovornost svakog pojedinca.

"Najjeftinije parodije funkcionisanja sistema, poput “pronalaska izgubljenog kamiona” i patetične sapunice “brat Abaz moli brata Rada” ne prolaze", istakao je Boljević.

To su, prema njegovim riječima, isuviše ozbiljne optužbe da bi iko racionalan i pomislio kako može da ih prikrije takvim postupcima.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније