Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

П.Р.

02. 11. 2022. 21:28 >> 21:28

SPAJIĆ

"Razvoj infrastrukture je osnov razvoja jedne države"

Lider Pokreta "Evropa sad" Milojko Spajić poručio je da je razvoj infrastrukture put ka ekonomskom razvoju, dodajući da ga je boravak u Kini uvjerio koliko infrastrukturni razvoj i nove tehnologije mogu razviti jednu državu.

Lideri Pokreta "Evropa sad" sastali su se danas sa ambasadorom Kine Fan Kunom.

"Ambasador je čestitao liderima Pokreta na ostvarenim rezultatima na održanim lokalnim izborima, sa željom da svi naredni rezultati Pokreta budu još bolji. Takođe, pozdravio je planove i projekte Pokreta koji se tiču izgradnje infrastrukture i izrazio spremnost za potencijalnu saradnji u toj oblasti", navode u saopštenju.

Spajić je istakao da je razvoj infrastrukture put ka ekonomskom razvoju, kao i to da ga je boravak u Kini uvjerio koliko infrastrukturni razvoj i nove tehnologije mogu razviti jednu državu.

"Razvoj infrastrukture je osnov razvoja jedne države", istakao je Spajić.

Zamjenik predsjednika Pokreta Jakov Milatović je ambasadora uputio u rezultate koje je Pokret ostvario na prethodno održanim lokalnim izborima i posebno apostrofirao odlične rezultate, koje je Pokret ostvario u Podgorici.

"'Evropa sad' dobiće mjesto gradonačelnika Podgorice i participirati u lokalnim upravama drugih crnogorskih opština, u kojima su održani Lokalni izbori 23. oktobra", istakao je Milatović.

Sagovornici su se saglasili da politika Pokreta "Evropa sad", predstavlja progresivnu politiku, koja je, kako navode, usaglašena sa realnim potrebama građana Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније