Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

16. 11. 2022. 17:38   >>  17:37 2

VUJOVIĆ NA TVITERU

"Mandić okom, ostali iz sklepane većine skokom"

"Mandić okom, ostali iz sklepane većine skokom", prokomentarisao je generalni sekretar Socijaldemokratske partije (SDP) Ivan Vujović izjavu jednog od lidera DF-a Andrije Mandića nakon danas održanog sastanka parlamentarne većine.

“Da se do kraja ogoli, i pred unutrašnjom i vanjskom javnošću, da je antiEU i proruski DF dirigent, a svi ostali klimoglavci. Mandićeva antiustavna Vlada bi se priznala taman kao i Vlada Donbasa. Dobro da su na okupu, svi pod DF kapom”, napisao je Vujović na Tviteru.

Na današnjem sastanku parlamentarne većine donijeta je odluka da jedinstveno djeluju u narednom periodu. Jedan od lidera Demokratskog fronta, Andrija Mandić, saopštio je da su na sastanku dodatno osnažili sve odluke donijete prethodnih mjeseci, te da će zajedničko djelovanje uslijediti nakon glasanja za izbor sudija Ustavnog suda.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније