Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.L.B. ]

07. 12. 2022. 09:01 >> 08:59
2

MARKOVIĆ PORUČIO

"Vjerujem da se članovi stambene komisije nijesu ogriješili o zakon"

Bivši premijer i poslanik DPS-a Duško Marković kaže da je Vlada koju je predvodio rješavala stambena pitanja državnim službenicima u skladu sa propisanom procedurom i vjeruje da se članovi stambene komisije nijesu ogriješili o zakon.

Specijalno državno tužilaštvo (SDT) zatražilo je od Skupštine skidanje imuniteta poslanicima Demokratske partije socijalista Predragu Boškoviću, Dragici Sekulić, Suzani Pribilović i poslanicima Socijaldemokrata Ivanu Brajoviću i Damiru Šehoviću.

Makrković kaže da je Vlada koju je vodio rješavala stambena pitanja državnim službenicima, funkcionerima i njihovim porodicama u skladu sa propisanom procedurom i sredstvima planiranim godišnjim budžetima koje je usvajala Skupština CG.

“To je inače bila politika države u prethodnih više od pet decenija. Političkom i medijskom manipulacijom ovo se želi nametnuti kao model koji je koristila samo 41. Vlada. Brojne porodice pa i današnjih kritičara su u prošlosti na ovaj i sličan način riješile stambeno pitanje u obrazovanju, zdravstvu, policiji, sudstvu, tužilaštvu, državnim organima i ustanovama, javnim preduzećima. Vjerujem da se članovi stambene komisije nijesu ogriješili o zakon i propisane procedure sprovodeći politiku Vlade u ovoj oblasti”, poručio je Marković na Tviteru.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније