Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.M.Lj. ]

07. 12. 2022. 09:47 >> 09:45
6

DRAGICA SEKULIĆ

"Skidanjem imuniteta namjeravaju da me ponize i isprljaju"

Poslanica DPS-a Dragica Sekulić kazala je da je jasno da je skidanje imuniteta samo instrument kojim namjeravaju da je ponize i isprljaju. Istakla je da je spremna da odgovara za svaku odluku i nadležnim organima, sa ili bez imuniteta. Funkcija i imunitet su potrošni, a obraz teško može da se obnovi kad se jednom izgubi, kazala je Sekulić.

Sekulić je kazala da je vijest o zahtjevu za ukidanje poslaničkog imuniteta od strane SDT-a zatekla na službenom putu, gdje kao poslanica u Plenumu Energetske zajednice, u Beču, predstavlja Parlament Crne Gore.

“Meni ovo nije prva krivična prijava i uvijek sam se kao građanka uredno odazvala na poziv SDT-a. Svaka krivična prijava protiv mene je uredno odbačena”, kazala je Sekulić.

Kazala je da niko od nje nije tražio bilo kakvu informaciju o ovom predmetu.

“Potpuno je jasno da je skidanje imuniteta samo instrument kojim namjeravaju da ponize i isprljaju i mene i sve ono što sam radila u svojoj karijeri. Alat kojim se nekome vrlo lako uništava bilo kakva profesionalna budućnost, ime i prezime”, kazala je ona.

Smatra da je to način da od života poslanika i njihovih porodica naprave rijaliti.

“Jer je potpuno jasno da bih se i bez toga uredno odazvala pozivu, samo, tada ne bi mogli da nam upadaju u kuće, šetaju nas vezane i sve to prenose uživo na svojim medijima”, rekla je ona.

Smatra da je jedino to namjera ovog performansa: ponižavanje, prljanje i diskreditacija svakoga ko misli drugačije i još se usudi da to i kaže naglas.

“Sve što sam radila u svojoj karijeri radila sam u skladu sa zakonima i propisima, sa najboljom namjerom, za šta sam jedino bila plaćena platom državnog službenika što sam i bila deceniju i po”, kazala je Sekulić.

Spremna je da odgovaram za svaku svoju odluku i nadležnim organima, sa ili bez imuniteta, stavim na raspolaganje podatke koje od mene budu tražili.

“Uostalom, ja poslanica nijesam ni postala zbog imuniteta, nego da bih u parlamentu zastupala građane koji su mi taj mandat povjerili”, navodi se u saopštenju.

Zaključila je da su funkcija i imunitet potrošni.

“A obraz teško može da se obnovi kad se jednom izgubi”, zaključila je Sekulić.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније