Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Сањин Вешовић, Радио Црне Горе

26. 12. 2022. 15:00 >> 15:10
2

KOALICIJA "CRNO NA BIJELO"

"Potpisi za Lekića ne znače da ćemo dozvoliti promjenu spoljne politike"

Iz koalicije “Crno na bijelo” kazali su Radiju Crne Gore da to što su dali potpise za Miodraga Lekića kao mandatara ne znači da će dozvoliti da buduća vlada promijeni spoljnopolitički kurs.

”To je onaj put na kojem smo od početka - a to je ka evropskim integracijama, u Sjevernoatlantskom savezu”, izjavio je poslanik CIVIS-a Srđan Pavićević.

U SNP-u očekuju da predsjednik države Milo Đukanović da mandat Lekiću.

”Imamo prilike da sve partije - pobjednice od avgusta 2020. godine imaju svoje ministre u 44. Vladi Crne Gore”, kazao je Radiju CG poslanik SNP-a Dragan Ivanović.

Iz DPS-a ponavljaju svoj stav da su izmjene Zakona o predsjedniku neustavne i da predstavljaju atak na državu.

”Tako ćemo tretirati svaku odluku koja bude proizvod tako nelegalnog i neustavnog zakonskog rješenja”, istakao je poslanik Ljuiđ Škrelja.

Stav SDP-a saopštio je Bojan Zeković.

”Vučićeva većina, nažalost, nastavlja da srlja u pravcu sukobljavanja Crne Gore sa Evropskom unijom i kompletnom međunarodnom zajednicom”, naveo je Zeković.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније