Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ R.B. ]

20. 01. 2023. 10:37 >> 10:39
8

VUČUROVIĆ PORUČIO

"Kandidat DF je kandidat naroda, pobijediće favorite mafije i ambasada"

Demokratski front (DF) će imati svog predsjedničkog kandidata, iz vrha našeg političkog saveza, i to će biti kandidat naroda koji će protiv sebe imati kandidate raznih interesnih grupa, mafije, ambasada, ali narod niko nikad nije porazio, kazao je poslanik tog saveza Jovan Vučurović.

On je za "Dan" istakao da će kandidat DF-a biti pobjednik na predsjedničkim izborima, vrlo vjerovatno u prvom krugu.

"Mi smo se zalagali da se zajedno održe predsjednički i parlamentarni izbori, što je bilo i najlogičnije nakon sto su propali pregovori oko formiranja nove vlade. Međutim, neka kombinatorika i kalkulacije su bile ispred nekog logičnog slijeda stvari koji je bio u interesu građana i države", rekao je Vučurović.

Dodao je da su se desile opstrukcije od strane nekih unutar parlamentarne većine, iako je DF snažno podržao formiranje nove vlade.

"Sada je ovu kompletnu situaciju i krizu neophodno riješiti na parlamentarnim izborima i DF je siguran u pobjedu. Vidjećemo kada će ti izbori biti zakazani, a mi smatramo da ne bi trebalo da se odugovlači sa tim procesom. Postoje i određeni rokovi koji su uslovljeni i time sto vlada neće biti formirana, tako da se neće previše čekati na izbore, koliko god neko pokušavao da ih prolongira", ocijenio je Vučurović.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније