Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Dragana Lalević, TVCG ]

30. 01. 2023. 19:34 >> 19:28
1

DEMOKRATE

Odluka o nastupu na predsjedničkim izborima ove sedmice

Iz Demokratske Crne Gore nijesu saopštili za TVCG hoće li podržati predsjedničkog kandidata “Evrope sad” Milojka Spajića, kojeg su prethodno zvali na dogovor. Odluku o nastupu donijeće, kako su saopštili za TVCG, na Predsjedništvu tokom ove sedmice.

Spajićevu kandidaturu još nije potvrdio GO Evrope sad. Dok se to ne dogodi neće se izjašnjavati, kažu iz tog pokreta, ni da li Spajić ispunjava uslov od 10 godina prebivališta u Crnoj Gori u posljednjih 15.

“Pravo da bude biran za Predsjednika ima državljanin Crne Gore, koji je navršio 18 godina života i koji ima prebivalište u Crnoj Gori najmanje 10 godina u poslednjih 15 godina prije dana održavanja izbora”, navodi se u Zakonu o predsjedniku.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније