Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

А.М.

31. 01. 2023. 20:58 >> 21:01
2

DEMOKRATE NIKŠIĆ

"Vukoviću i Demokratama otadžbina Crna Gora, a ne Dubaji"

I za Nemanju Vukovića, i za nikšićke Demokrate, Crna Gora je matica, otadžbina i postojbina, i drugu nemamo, za razliku od funkcionera DPS-a koji su joj brzinom svjetlosti našli alternativu, recimo u Dubajiu, saopšteno je iz nikšićkih Demokrata.

Ranije su iz DPS Nikšić saopptili da je izjava predsjednika Skupštine opštine Nikšić Nemanje Vukovića da neće podržati smjenu predsjednika Marka Kovačevića novo razotkrivanje istine da je zalaganje i borba za građansku i evropsku Crnu Goru Demokrata mrtvo slovo na papiru.

"Posebno je bizarno što je maskirani i cirkusantski nikšićki DPS u nesaglasju i sa samim sobom i sa ostatkom partije pa su inicijativu obećali u svim Opštinama a podnijeli samo u tri. Dakle, obmanjuju javnost i iz opozicije", saopštili su iz Demokrata.

Oni pitaju je li ljubav prema državi "kad v.d. predsjednika Opštine, svom šefu, bivšem predsjedniku Opštine, nezakonito prebaci na račun skoro 30.000 eura? Jesu li ljubav prema državi fiktivne naknade za prekovremeni rad? Je li ljubav prema državi kad Opština traži da se umanji cijena hotela Sindčel nakon što odustane od kupovine? Je li ljubav prema državi plaćanje poreskog duga od gotovo 800.000 eura. zgradom "Desetka", odnosno najlošijim djelićem imovine kupljene za 1.5 miliona? Jesu li ljubav prema državi stanovi funkcionerima koji imaju riješena stambena pitanja i rate od po 20 eura za stanove od 100 i kusur kvadrata?... Nemojte nam vi o ljubavi prema državi jer vas ta vaša "ljubav" vodi ili u zatvor ili u alternativnu domovinu po principu "kako se ko snađe". Za nas je, gospodo, Crna Gora dom, a za vas stan, koruprivni dil i valuta koju treba strpati u džep".

Kako kažu, niko ni ugled, ni ekonomiju, ni infrastrukturu Nikšića nije srozao kao DPS i jasno je da će trebati godine da se grad oporavi.

"Na sreću, vrijeme pohare, pljačke i otimačine je prošlo. Došlo je vrijeme napretka, razvoja i prosperiteta za sve građane. I idemo dalje. Znamo da bole uspjesi lokalne uprave. Znamo da boli preko 20 miliona planiranih ulaganja u infrastrukturu. Znamo da boli pitanje momenta dolaska svjetskih brendova u naš grad i otvaranje novih radnih mjesta. Znamo da boli 20,5% manje nezaposlenih za godinu dana. Znamo da boli što ne možete novcem građana puniti svije džepove. Znamo da bole uspjesi na svim poljima i činjenica da smo pokazali da znamo i možemo! I loše je što boli, ali razumijemo i želimo da se što prije počnu radovati uspjesima Nikšića jer mi radimo za dobro svih", saopšteno je iz Demokrata.

Oni su pozivali odbornike DPS-a da osude "najnovije fašističke izlive njihovog partijskog funkcionera iz Bara, Morisa Lazarevića, na račun Moma Koprivice i njegove porodice. To je teren na kojem se pokazuju čovječnost i građanski karakter".

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније