Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

А.М.

04. 02. 2023. 11:58   >>  11:57 18

VUČUROVIĆ SAOPŠTIO

"Utvrditi da li Đukanović ima prebivalište u nekoj drugoj državi"

Demokratski front poziva nadležne organe u Crnoj Gori da provjere da li predsjednik DPS-a Milo Đukanović, ima prijavljeno prebivalište u još nekim državama. "Tu, zasad, konkretno mislimo na Ujedinjene Arapske Emirate i Švajcarsku, pošto se radi o destinacijama koje su duže vrijeme od posebnog interesa i interesovanja Đukanovića", saopštio je poslanik DF-a Jovan Vučurović.

Kako kaže,možda će se na ovaj način početi i pronalaziti put do stotina i stotina miliona eura, koje su, kako tvrdi Vučurović, od strane vrha bivšeg režima i njegovog šefa opljačkane od građana Crne Gore.

"Veoma je važno da pred ove predsjedničke izbore građani imaju jasnu predstavu o tome ko su ljudi koji se kandiduju ili bi mogli da se kandiduju za ovu funkciju, da li oni, takođe, imaju skrivene račune i nekretnine u drugim državama, da li tamo imaju neku imovinu, da li su povezani sa mafijom, ambasadama, i sl. ", kazao je Vučurović.

Kako kaže, "takvi nijesu dostojni ove važne funkcije koja zahtijeva čovjeka sa integritetom, moralom i kičmom, koji će predstavljati sve građane i biti garant pomirenja i jedinstva, a ne da bude marioneta mafije ili pojedinih centara moći", saopštine.

"Zato je od najvećeg državnog značaja da Crna Gora dobije čovjeka za predsjednika, a čovjek za predsjednika je Andrija Mandić", zaključio je Vučurović.

 

Пратите нас на

Коментари18

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније