Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

А.М.

05. 02. 2023. 18:04 >> 22:51
4

MEDOJEVIĆ SAOPŠTIO

“Mijenjali vlasništva nad nekretninama da prikriju izvor novca”

Jedan od lidera Demokratskog fronta i predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević tvrdi da su bivši ministar finansija i kandidat za predsjednika Crne Gore Milojko Spajić, i njegova vanbračna supruga mijenjali vlasništva nad nekretninama da bi prikrili izvor novca.

"Dana 30 januara 2023. godine u katastru je registrovan Spajić - i zabelježba da je podnijet neki zahtjev za promjenu upisa 27.12.2022. godine (4 dana nakon što sam objavio da ima nekretnine koje nije prijavio). Dana 5. februara 2023. godine, dan nakon javnog objavljivanja dokumentacije, u katastru se kao vlasnik pojavljuje njegova vanbračna supruga Vesna Marinković - i nema više zabilježbe od 27.12.2022. godine", saopštio je Nebojša Medojević.

On tvrdi da ovo znači da je do zahtjeva za upis promjena vlasništva došlo nakon objavljivanja inicijalnih informacija o imovini od 22. decembra 2022. godine.

"U svakom slučaju postoje brojni mehanizmi za utvrđivanje upisa, prenosa, isplata. Pozivam Spajića neka me tuži. Tužili su me i optuživali i Medenica i Saša Čađenović.... Kako su tužili tako u i prošli. U Spužu", zaključio je Medojević.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније