Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Т.Г.

18. 03. 2023. 16:08   >>  16:11

OD 23. DO 24. MARTA

Adžić naredne sedmice u zvaničnoj posjeti Briselu

Ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić na poziv ministra za unutrašnje poslove, sport i integracije Slobodne Države Bavarske, Joakima Hermana, učestvovaće na 3. Dunavskoj bezbjednosnoj konferenciji, koja će se održati u periodu od 23. do 24. marta 2023. godine u Briselu.

Treća Dunavska bezbjednosna konferencija imaće za cilj jačanje međunarodne policijske saradnje u okvirima Strategije Evropske unije za Dunavsku regiju (EUSDR), navodi se u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova. 

Kako se navodi u saopštenju, akcenat će naročito biti na razmjeni iskustava i najboljih praksi iz oblasti međunarodne policijske saradnje u Dunavskoj regiji kada su u pitanju neregularne migracije, krijumčarenje i trgovina ljudima, ali i uticaj rata u Ukrajini na bezbjednost u Dunavskoj regiji.

Tokom boravka u Briselu ministar Adžić imaće nekoliko bilateralnih sastanaka sa zvaničnicima evropskih institucija, zaključuje se u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније