Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.M.Lj. ]

24. 03. 2023. 14:38 >> 14:38
2

DEMOKRATE BERANE

"Ministar zdravlja 'lovi' Demokrate, a građani će platiti nezakonite smjene"

Beranske Demokrate poručile su da će smjena pomoćnika direktora Doma zdravlja u Beranama Mihaila Lalića, koji je, inače, potpredsjednik Opštinskog odbora Demokrata u tom gradu, građane Berana i Crne Gore koštati novih nekoliko desetina hiljada eura.

“Naime, bez ikakvog utemeljenog razloga (ni u zakonu, ni u radu), nelegitimni ministar zdravlja, koji je i član Vlade kojoj je izglasano nepovjerenje, ne samo da zloupotrebljava svoju slučajnu poziciju da crnogorsko zdravstvo preopterećuje novom ideologijom mržnje njegove partije, koja je mudrom i iskrenom politikom svedena na obračunsku izbornu grešku, već posredstvom novoimenovanih kadrova sprovodi dalju politiku mirenja Crne Gore na način što doslovno lovi ljude po Crnoj Gori koji su na bilo koji način povezani sa Demokratama”, navodi se u saopštenju.

Oni navpode da je, poslije Gorana Folića (direktora Zavoda za zapošljavanje), dr Julijane Zečević (direktorke Doma zdravlja u Beranama), Violete Šćepović Aković (direktorke beranskog vrtića), na red došao i pomoćnik direktora Doma zdravlja u Beranama – Mihailo Lalić, koji je, inače, potpredsjednik Opštinskog odbora Demokrata u Beranama.

“Ne zalazeći u ljudskost u postupanju u ovom činu, i načina na koji je, bez ikakvog razloga, krenuo u novi lov na funkcionera Demokrata, javnost želimo da obavijestimo da će i ova smjena građane Berana i Crne Gore koštati novih nekoliko desetina hiljada eura. Domaćinski, nema šta”, navode Demokrate.

Ističu da se to dešava nakon osam mjeseci od izglasavanja nepovjerenja “ionako nelegitimnoj manjinskoj Vladi”.

“Zahvalnost građani, razumije se, duguju nelegalnom ministru, Berancu, čuvenom po svom radu u lokalnoj samoupravi (u kojoj je ostvario sebe ostavivši dug veći od 20 miliona eura)”, navodi se u saopštenu.

Ono što je za OO Demokrata Berana nerazumljivo donekle jeste odluka nove direktorice Doma zdravlja da se uopšte povinuje, kako su naveli, iracionalnom pritisku.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније