Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

31. 03. 2023. 22:43 >> 22:43
12

PREDSJEDNIK SRBIJE

Vučić: Neću se miješati u izbore u Crnoj Gori, odgovoriću Đukanoviću u ponedjeljak

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da ne želi da se miješa u izbore u Crnoj Gori.

On je to kazao na skupu "Srbija sanja i snove ostvaruje" u Kraljevu, prenosi N1.

Kazao je da su kosovski premijer Aljbin Kurti i član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Denis Bećirović javno podržali aktuelnog predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića na predsjedničkim izborima i rekli da ako on ne pobijedi, tamo će biti "srpski svet".

Kako je naglasio, on nikada nije upotrijebio sintagmu "srpski svet“.

„Ćutim na uvrede iz Crne Gore, pa i tog Đukanovića koji će odgovor dobiti u ponedjeljak, jer neću da se miješam u njihove izbore“, rekao je Vučić.

Dodao je da kada bi on stao na nečiju stranu na izborima u Crnoj Gori, ne bi postojalo mjesto u svijetu gdje ga "ne bi objesili", niti medij koji o tome ne bi govorio.

Пратите нас на

Коментари12

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније