Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

27. 05. 2023. 18:32 >> 18:32
1

REAKCIJA IZ SNP-A

"Medojević pokazao zavidno znanje o funkcionisanju mafije"

Iz Socijalističke narodne partije (SNP) saopštili su da je lider Pokreta za promjene (PzP) Nebojša Medojević današnjom izjavom o toj partiji otišao predaleko. Medojević je saopštio da je SNP koji je osnovao Duško Jovanović "sada u koaliciji sa DPS mafijom koja ga je ubila".

Iz SNP-a ističu da se Medojević drznuo da SNP stavi u isti kontekst sa mafijom i DPS-om.

"Medojević svoja zavidna znanje o funkcionisanju mafije možda crpi iz perioda dok je radio kao konsultant u nekadašnjem Duvanskom kombinatu Podgorica gdje su se proizvodile cigarete za šverc cigareta gliserima preko Jadranskog mora od kojeg su se enormno obogatili ljudi iz DPS-a. Medojević je tada uživao u svim privilegijama kao čovjek od povjerenja duvanske mafije. Ta ista mafija je ubila našeg Duška Jovanovića. Vlasti u Srbiji su nekada javno označile Nebojšu Medojevića i kao saradnika ozloglašenog Zemunskog klana", piše u reagovanju SNP-a.

Dodaju da ne zaboravljaju ni "doprinos" Medojevića i njegovog Pokreta za promjene prilikom izglasavanja Ustava kada je srpski jezik ušao pod grupu "ostali jezici", napada na sveštenike Srpske pravoslavne crkve..

"Manjiska vlada Snp i URA čije je formiranje podržao DPS svojim glasovima u Parlamentu, je više uradila za konačno razbijanje DPS-a nego cjelokupno opoziciono djelovanje PZP i njegovih koalicionih partnera prethodnih decenija i sprovođenje svih zacrtanih programskih ciljeva pobjedničke koalicije 'Za budućnost Crne Gore'. Medojeviću nije smetalo da istaknuti članovi PZP-a u 43. Vladi obavljaju istaknute rukovodeće funkcije u državnim preduzećima i institucijama što najbolje oslikava količinu licemjerstva koje ste ovom objavom po stoti put dokazali", zaključuju iz SNP.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније