Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ A.B. ]

31. 05. 2023. 19:28 >> 19:32
7

ODLUKA SUTKINjE VIŠEG SUDA

Mugoša ne dozvoljava da Božović potpiše platne liste

Sutkinja Višeg suda u Podgorica Suzana Mugoša donijela je odluku da se u zatvor u Spužu ne unose nova službena dokumenta kako bi ih potpisao gradonačelnik tog grada Milo Božović.

To je iz Višeg suda potvrđeno Televiziji Prva. 

Ovo nije prvi zahtjev Opštine Budva. Sličan su imali prošlog mjeseca, a tada je zaposlenima u opštini Budva predsjednik Vrhovnog suda Boris Savić odobrio da Božović potpiše dokumenta u zatvoru, pošto je Mugoša bila na odmoru. 

Savić je tada dozvolio da Božović potpiše platne liste i omogući primanje zaerada zaposlenima koji primaju plate iz gradske kase. 

Odlukom Mugoše, tvrdi TV Prva, sada su ugrožena primanja zaposlenih u opštini Budva, ali i funkcionisanje mettropole turizma. 

TV Prva navodi da su među dokumentima brojna punomoćja i ugovori. 

Podsjetimo, Božović je uhapšen sredinom aprila po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva (SDT) koje Božovića sumnjiči za više krivičnih djela iz oblasti organizovanog kriminala i šverca narkotika.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније