Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.V. ]

07. 06. 2023. 22:34 >> 22:45
18

PES

Spajić: Kreatori fabrikovane afere spremaju montirano privođenje i pretres stana

Lider Pokreta Evropa sad Milojko Spajić rekao je da ima saznanje da "kreatori fabrikovane afere pokušavaju na sve načine da izvrše montirano privođenje sa pretresom stana da bi od toga napravili novu medijsku senzaciju".

"U saznanju sam da kreatori fabrikovane afere pokušavaju na sve načine da izvrše montirano privođenje sa pretresom stana da bi od toga napravili novu medijsku senzaciju. Odgovorni i savjesni ljudi u sistemu to blokiraju. Kad smo rekli da smo protiv koalicije sa DPS-om, nismo mislili samo na tu partiju- već na praksu zloupotrebe institucija u političke svrhe. Nema predaje, 11. juna u koaliciji sa građanima pobjeđujemo - vrijeme je", naveo je Spajić. 

Podsjetimo, ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić kazao je danas na konferenciji nakon sjednice Vijeća za nacionalnu bezbjednost da se istraga o južnokorejskom državljaninu mogla tumačiti u političkom kontektu, ali da su reagovali sve u cilju zaštite državnog interesa.

Adžić je takođe saopštio da su se Spajić i Kvon sastajali u porodičnoj atmosferi, i nakon što je južnokorejski državljanin završio na potjernici. Izručenje Kvona traže SAD i Južna Koreja zbog optužbi za prevaru od 40 milijardi dolara. 

Na drugoj strani Pokret "Evropa sad" tvrdi da su pismo, koje je Do Kvon o svojim navodnim vezama sa Spajićem poslao premijeru Dritanu Abazoviću, pisali advokat Branko Anđelić i Artan Kurti generalni inspektor u ANB-a.

Пратите нас на

Коментари18

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније