Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Б.Б. [ Mina ]

31. 10. 2023. 10:13 >> 10:14
1

KRIVOKAPIĆ

Crna Gora dobila novu perspektivu

Crna Gora je, izborom 44. Vlade, dobila novu perspektivu i šansu da iskorači, da se pomiri i pronađe evropski put, ocijenio je bivši premijer Zdravko Krivokapić.

Krivokapić je na društvenoj mreži X čestitao novom premijeru Milojku Spajiću i Pokretu Evropa sad (PES) na izboru 44. Vlade.

“Najavio sam da će ono što nije valjalo – proći. I prošlo je. Jutros je Crna Gora dobila novu perspektivu i novu šansu da iskorači, da se pomiri i pronađe svoj evropski put”, rekao je Krivokapić.

On je kazao da je siguran da će Spajić, zajedno sa timom, pod uslovom da ne bude opstrukcija sa strane, preporoditi Crnu Goru.

“Naša zemlja je dobila modernog i progresivnog premijera, čovjeka za 22. vijek, reformatora i vizionara. Ima nade za Crne Goru”, zaključio je Krivokapić.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније