Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

M.M.

01. 03. 2024. 11:24 >> 11:25
Čitaj mi:

NOVSKA LISTA

"Podrška Spajiću, vjerujemo u dogovor sa PES-om"

Novska lista, najveća lokalna politička stranka u Crnoj Gori, nastaviće sa odlučnom podrškom Vladi Crne Gore i premijeru Milojku Spajiću, kao i Poslaničkom klubu PES u Skupštini Crne Gore, saopštili su iz te stranke.

"Vjerujemo u svaku riječ našeg političkog dogovora sa Pokretom Evropa sad, vjerujemo u program Evropa Sad 2 i u rad na projektima koje smo zajednički planirali za Herceg Novi", istakli su u saopštenju. 

Naglasili su da dok naši penzioneri već uživaju u ispravljanju socijalne nepravde i povećanim minimalnim penzijama na 450 eura, Novska lista i Pokret Evropa sad opremaju stare i rade na novim školama i bolnicama, stvaraju uslove za novu putnu i sportsku infrastrukturu i vraćaju sjaj gradu na ulazu u Boku Kotorsku. 

"Naša opština konačno ima adresu na koju može da se obrati u Glavnom Gradu, a ta se adresa nalazi u Karađorđevoj ulici. Rezultati su vidljivi kako građanima tako i Evropskoj Uniji čija će se granica uskoro, izvjesno je, nalaziti mnogo južnije od Herceg Novog", zaključuju iz Novske liste. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније