Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

10. 03. 2024. 16:09 >> 16:09
4
Čitaj mi:

DPS

Milatović: Ne čudi nas Šehovićev transfer ka PES-u

Poslanik PES-a Armen Šehović, koji je potpisao saopštenje u kojem na primitivan način etiketira Demokratsku partiju socijalista, dugogodišnji je član naše partije, čija je supruga Elvira bila osma na odborničkoj listi DPS-a za lokalne izbore u Plavu 2018. godine, saopštila je predstavnica DPS Crne Gore Sonja Milatović. 

"Ne čudi nas njegov transfer ka PES-u budući da je u pitanju čovjek koji nikada i nije imao neku posebnu ideološku i političku utemeljenost, već se isključivo priklanjao partijama na vlasti – o čemu svjedoči činjenica da je nakon 30. avgusta lutao od Demokrata, preko URA do Bošnjačke stranke. Ne čudi nas ni to što je u cilju dokazivanja svojim novim poslodavcima, baš on primoran da atakuje na ljude sa kojima je dijelio godine svog života", rekla je Milatović. 

"Ono što nas, ipak, čudi jeste što je Šehović u svom konvertitstvu spreman da brani i Andriju Mandića, čovjeka koji muslimane naziva lažnim ljudima i dokazanog negatora genocida u Srebrenici koji decenijama zastupa politiku velikosrpskog nacionalizma koja je direktno usmjerena protiv Bošnjaka i muslimana u Crnoj Gori",, navela je Milatović. 

Kako je kazala, "čast i bruka žive dovijeka". 

"Te će tako i ova bruka ostati kao trajna mrlja na obrazu Armena Šehovića koju neće moći da operu ni sitne funkcionerske privilegije koje trenutno uživa, sve do transfera u neku novu partiju", kazala je Milatović.  

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније