Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.J.

18. 03. 2024. 15:30 >> 15:30

BOGDANOVIĆ

"Vlada da omogući održavanje sjednice Skupštine opštine u Šavniku"

Generalni sekretar Demokratske partije socijalista (DPS) Aleksandar Bogdanović pozvao je Vladu Crne Gore da, kako kaže, u skladu sa zakonom, omogući održavanje sjednice Skupštine opštine Šavnik koja je zakazana za danas a na kojoj je potrebno da se usvoje odluke kojima bi se izbjeglo uvođenje prinudne uprave.

"Odbornici Demokratske partije socijalista odlučni su da ispoštuju ono što su preporuke Vlade i da izbjegnu scenario u kom se uvodi prinudna uprava, međutim, budući da postoje najave da će se pokušati sprečavanje održavanja sjednice Skupštine pozivamo Vladu i Upravu policije da jednom pokažu ozbiljnost i omoguće poštovanje zakona i reda", naveo je Bogdanović u saopštenju. 

Još jednom ističe da su u toj partiji, kako kaže, privrženi poštovanju zakona i da će na sve načine spriječiti bezakonje i pokušaje da se na nezakonit način održe novi izbori u Šavniku.

"Odlučno i do kraja branićemo principe i zakonsku obavezu da se započeti izbori do kraja i završe. Finalno, ukoliko bude potrebno, upozoravamo Vladu da ćemo biti prinuđeni da sami sprovedemo ono što je nadležnost Vlade i drugih organa za sprovođenje zakona", zaključuje Bogdanović. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније