Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.J.

27. 03. 2024. 21:59 >> 21:59
1

đeka

"Crna Gora vidi Kosovo u Savjetu Evrope"

Politička odluka Savjeta Evrope je jasna - Kosovo je suverena država, kazao je ministar ljudskih i manjinskih prava Fatmir Đeka. Kako je kazao, tu odluku je prije 15 godina donijela i Crna Gora, ali "izgleda da to nijesu razumjeli ni neki u vladajućoj koaliciji."

"Glasanje čelnice naše delegacije u toj evropskoj instituciji je ne samo protivno koalicionom sporazumu, nego direktno ugrožava i dobijanje IBAR-a. Demokratska partija i ja kao njen lider i član vladajuće koalicije ocjenjujemo ovaj potez štetnim i ugrožavanjem evropskih integracija Crne Gore", naveo je Đeka. 

Očekuju, kaže, da se o ovom potezu jasno odrede i ostale članice koalicije, a "shodno tome ćemo se i mi odrediti."

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније