Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.B. [ Portal RTCG ]

19. 04. 2024. 20:40 >> 20:42
Čitaj mi:

DNP TVRDI

"Demokrate ne žele da Dajbabe budu dio Zete"

Predsjednik Kluba odbornika Demokratske narodne partije (DNP) u Skupštini opštine Zeta Vesko Rašović upitao je zašto Demokrate nisu podržale predlog Zakona o teritorijalnoj organizaciji, kojim je predloženo da naselje Dajbabe bude sastavni dio teritorije opštine Zeta.

"Jesu li Demokrate ljute na građane Zete koji im nijesu dali dovoljno glasova da budu važan činilac u Skupštini opštine Zeta ili su za njih važna saopštenja koja saopštavaju poslije nekoliko dana od događaja koji komentarišu i po običaju pozdravljaju sve na sve četiri strane? Jesu li se Demokrate umorile od saopštenja u kojima iznose važna dokumenta građanima saopštavajući broj stanovnika Zete i tadašnjeg Titograda, a kada treba konkretno da kažu gdje su granice za koje se oni zalažu tu nastaje tajac i oni budu po običaju uzdržani, a u ovom slučaju uzdržanost znači protiv, jer je trebalo da se podrži Zeta?, upitao je Rašović. 

Prema njegovim tvrdnjama, problem je što zetski odbor Demokrata nije uvažen od rukovodstva Demokratske Crne Gore.

"Očekivati je od Demokrata Zete da reaguju ili bar onog dijela koji je patriotski orijentisan prema Zeti da se oglase, a njihovo rukovodstvo da saopšti koliko sada imaju odbornika u opštini Zeta. Znamo da članstva gotovo i da nemaju", zaključio je Rašović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније