Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.B. [ Portal RTCG ]

21. 04. 2024. 11:53 >> 12:15
1
Čitaj mi:

"ZA BUDUĆNOST BUDVE"

"DPS diskredituje Mikijelja, to je nivo primitivnog politikanstva"

Demokratska partija socijalista (DPS) očajnički pokušava da diskredituje kandidata za predsjednika opštine Budva Mladena Mikijelja, piše u saopštenju izborne liste " Za budućnost Budve - Budva otvoreni grad".

Kako su naveli, te ove optužbe proističu iz loše protumačenih izjava ministra Janka Odovića i nemaju nikakvu osnovu u realnosti ili činjenicama.

"Treba naglasiti da su svi projekti, uključujući predmjer i predračun građevinskih radova, izrađeni za vrijeme uprave DPS-a 2019. godine. Ako postoji bilo kakva greška u predračunima, ona je isključivo plod nerada DPS-a, a ne našeg rukovodstva. Ovo je nivo primitivnog politikanstva, na koji građani Budve ne pristaju i jasno prepoznaju ironiju gdje DPS kritikuje procese koje su sami uspostavili", navode iz "Za budućnost Budve".

Prema njihovim riječima, DPS-u bi bilo poštenije da "prihvate odgovornost i pokažu na ljude koji su krali i pljačkali u njihovo ime". 

"Pozivamo ih da se jasno i javno odreknu svih korumpira nih članova svoje partije ako žele da ih politička scena ikada ponovo shvati ozbiljno. Na kraju, jasno je da DPS nikada više neće biti dio vlasti u Budvi, osim ako se ne pojavi neko kome je lični interes važniji od interesa građana Budve, isto kao što je to decenijama bilo DPS-u. Mi stojimo čvrsto u zaštiti interesa svih građana Budve i obećavamo da ćemo nastaviti da radimo na stvaranju transparentne, pravedne i prosperitetne budućnosti za Budvu", zaključeno je u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније