Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

M.V. [ Portal RTCG ]

30. 04. 2024. 12:20 >> 12:26
Čitaj mi:

Zdravko Đukanović

Saslušanje Kneževića oko 19 sati u Višem sudu

Branilac optuženog Duška Kneževića, advokat Zdravko Đukanović kazao je Portalu RTCG da se Kneževićev dolazak u Crnu Goru očekuje nešto prije 15 sati, a saslušanje pred Višim sudom oko 19 sati.

Kneževićev branilac trenutni se nalazi u Beogradu, a ubrzo će se uputiti ka Crnoj Gori.

"Što se tiče postupka, ovo još preliminarna faza i večeras će biti sve jasnije u odnosu na okolnosti Kneževićevog izručenja i postupaka koji se vode", pojasnio je Đukanović.

Knežević je izručen Crnoj Gori iz Londona.

Knežević je danas izručen Crnoj Gori iz Velike Britanije.

Iz Uprave policije (UP) su kazali da se on potražuje radi vođenja više krivičnih postupaka u Crnoj Gori, zbog sumnje da je počinio krivična djela zloupotreba položaja u privrednom poslovanju putem potstrekavanja, zloupotreba ovlašćenja u privredi putem potstrekavanja, stvaranje kriminalne organizacije i pranje novca.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније