Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

24. 03. 2015. 20:26 >> 20:21
3

PORUKA ALBANCIMA

Nišani u Ulcinju: Čuvajte svoj identitet

Tokom zvanične posjete Crnoj Gori, albanski presjednik Bujar Nišani danas je u Ulcinju razgovarao sa gradonačelnikom Fatmirom Đekom i njegovim saradnicima.

Đeka je kazao da ima niz zajedničkih projekata koje treba realizovati, posebno u infrastrukturi, te pozvao investitore iz Albanije da ulažu u Ulcinj, porenosi Portal Ul-info.

Predsjednik Albanije Bujar Nišani ocijenio je danas u Ulcinju da je njegova dvodnevna posjeta Crnoj Gori bila veoma uspješna. On je rekao da je zadovoljan razgovorima koje je imao sa crnogorskim čelnicima i najavio proširenje saradnje ovih dviju zemalja.

Albanski predsjednik je ponovio da Crna Gora nije samo susjed Albanije, već i njen prijatelj.

Nišani je Albancima u Crnoj Gori poručio da čuvaju svoj nacionalni, kulturni i jezički identitet.

"Pratićemo probleme i izazove sa kojima se vi suočavate", rekao je predsjednik Albanije na konferenciji za štampu.

Nišani je položio cvijeće na grob utemeljivača Prizrenske lige Imera Prizrenija, a prisustvovao je sastanku koji je u njegovu čast organizovao Nacionalni savjet Albanaca u Crnoj Gori, prenosi navedeni Portal Ul-info.

(Foto: Fejsbuk - Ulqini Ulcinj)

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније