Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ jutarnji.hr, Objavila: P.B. ]

31. 05. 2018. 08:40 >> 08:34
6

BAJKERI U JAGODINI

Građani u strahu, Palma oduševljen

Jagodina će ovog vikenda biti centar bajkerskog svijeta. U tom gradu je organizovan godišnji skup najpoznatije, ali zloglasne bajkerske grupe "Anđeli pakla" (Hells Angels).

Očekuje se dolazak čak dvije hiljade članova te grupe, kao i motociklisti iz cijele Evrope, Amerike, Australije, Kanade, Novog Zelanda.

Dok vlasnici apartmana, hotela i ugostitelji zadovoljno trljaju ruke zbog potencijalno unosnog vikenda, policija i ostale bezbjednosne službe imaju pune ruke posla zbog ovog zahtjevnog događaja.

Građani Jagodine, sa druge strane, nisu pretjerano oduševljeni gostima.

"Anđele pakla" povezuju sa kriminalnim miljeom, a poznati su i po ratu sa, takođe ozloglašenim “Banditosima” i zato ne čudi što su stanovnici Jagodine u blagoj panici.

Za razliku od njih, predsjednik opštine Dragan Marković Palma je ushićen zbog gostiju iz cijelog svijeta.

Smatra da će ovo okupljanje konačno staviti Jagodinu na mapu svijeta.

"Srbiju i Jagodinu će na društvenim mrežama vidjeti više miliona korisnika, a među bajkerima se skrivaju milijarderi i vlasnici velikih kompanija", rekao je Marković i dodao:

"Nema razloga za strah. Pa prosječna cijena njihovih motora je oko 25 000 eura, a neki vrijede i preko 100 000 eura. Šta mislite, da je tim ljudima onda problem da plate račun u restoranu? Neki mediji su napisali da je Jagodina na nogama. I to je istina, Jagodina je stvarno na nogama kako bi ih dočekali na lijep način. Pokazaćemo da smo najbolji grad na svijetu", rekao je ekscentrični političar poznat po homofobičnim ispadima.

Marković je rekao i da su bajkeri zakupili sve hotele u Pomoravskom okrugu i Kragujevcu i da očekuje zaradu od oko 2 miliona eura.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније