Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ B92, Objavila: R.P. ]

14. 09. 2018. 10:40 >> 10:22
15

ISTRAGA U TOKU

Radnici poginuli na gradilištu "Beograda na vodi"

Dva radnika poginula su jutros oko 09.30 na gradilištu "Beograd na vodi", potvrđeno za B92.net. Prema nezvaničnim informacijama pali su sa jedne od zgrada.

Medijima je iz Hitne pomoći rečeno da su poziv primili oko 09.42. "Dobili smo poziv i dvije ekipe su odmah otišle na lice mjesta, ali su nažalost ljekari mogli samo da konstatuju smrt radnika", potvrdio je portparol Hitne pomoći Mirko Lutovac za Telegraf.

Za sada je nepoznato kako je došlo do nesreće. Istraga je u toku, a u toku dana očekuje se saopštenje uprave "Beograda na vodi".

Podsjetimo, krajem avgusta u Beogradu je poginuo radnik na gradilištu u Ulici kneza Miloša, na mjestu gdje je nekada bila američka ambasada u Beogradu. Na njega su se obrušila dva potporna zida i on je stradao na licu mjesta. Akcija vađenja njegovog tijela trajala je satima. Nakon te nesreće gradske vlasti najavile su hitne inspekcije gradilišta u Beogradu.

Пратите нас на

Коментари15

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније