Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

N1 [ I. P. ]

19. 05. 2022. 08:40 >> 08:38

SA INSTITUTA

Očekuju se rezultati DNK testa za tijelo mladića iz Dunava

DNK materijal potreban za identifikaciju uzet je odmah po izvlačenju tijela mladića iz Dunava u Beogradu u srijedu i rezultati bi trebalo da budu poznati danas, javio je N1.

DNK uzet na mjestu pronalaska tijela biće upoređen sa DNK Nenada Periša, oca Mateja Periša koji je nestao u Beogradu u noći između 30. i 31. decembra 2021. godine.

Iako su se u srijedu pojavile informacije da je Periš krenuo za Beograd, N1 javlja da to nije tačno i da će on stići u Srbiju tek pošto se utvrdi itentitet pronađenog tijela.

Na Institutu za sudsku medicinu biće urađene i toksikološke analize, a na te rezultate moglo bi da se čeka nedjeljama.

U Beograd su već stigli predstavnici zagrebačke policije koji su sa srpskim kolegama razmijenili operativne podatke iz istrage.

Za Matejom Perišom se tragalo od posljednjeg dana decembra prošle godine, a poznavaoci Dunava su ispričali da je moguće da je tijelo tek sada isplivalo jer su više temperature, a u Beogradu je duvao i jak vjetar.

Oni pretpostavljaju da se tijelo zakačilo ispod Pančevačkog mosta i da zbog toga ronioci nijesu mogli da ga pronađu jer u tim uslovima mogu da pretražuju rijeku samo na dodir.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније