Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ N1 ]

23. 05. 2022. 21:54 >> 22:21

POSLEDNJI POZDRAV

Splićani se oprostili od Periša

Prijatelji i poznanici Mateja Periša, kao i mnogobrojni Splićani oprostili su se mladića koji je u ponedeljak sahranjen na splitskom groblju Lovrinac, prenosi N1. 

Kako je Matej bio veliki obožavalac mora, a ljeti je radio i kao skiper, oproštaj je organizovan u trajektnoj luci gdje je više desetina brodova istovremeno zatrubilo njemu u čast. Prisutni na čamcima i brodovima, kao i mnogi koji su događaj pratili s kopna, zapalili su baklje, a ispaljene su i svjetlosne rakete.

Matejev otac Nenad nalazio se na jedrenjaku koji je učestvovao u oproštaju i odatle se zahvalio prisutnima.

"Hvala vam svima, pokazali ste veliko srce", kazao je Nenad Periš.

Od Mateja su se danas oprostili i neki Beograđani koji su zapalili svijeće i pustili balone u Savu na lokaciji gdje su ga nadzorne kamere poslednji put snimile – ispred restorana Savanova.

Matej Periš nestao je u Beogradu u noći između 30. i 31. decembra. 

Njegovo tijelo je pronađeno u Dunavu kod Ade Huje u Beogradu posle 139 dana od nestanka. Policija je saopštila da je smrt nastupila nenasilno.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније