Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

B.B. [ Beta ]

16. 06. 2022. 23:02 >> 23:00

NA METI TRŽNI CENTAR I AERODROM

Dojave o bombama u Zagrebu i Prištini

Zagrebačka policija potvrdila je da je danas nešto poslije 20 časova dobila dojavu o mogućoj eksplozivnoj napravi u tržnom centru Avenija Mol i da je postupak u toku. Dojave o bombi stigle su i na prištinski aerodom.

Prošlog vikenda policija je primila 11 dojava o postavljenim bombama u više tržnih centara i objekata u Zagrebu, a dojave su bile lažne, prenosi HINA.

Policija je tada pozvala građane na oprez, a ne paniku.

Dojave o bombi stigle su i na prištinski aerodom.

Rad aerodroma u Prištini je normalizovan pošto je utvrđeno da je dojava o eksplozivnoj napravi bila lažna, objavio je večeras portal Kossev.

Kosovska policija je izvršili evakuaciju putnika i potom provjeru i pretragu aerdoroma i potvrdila da se radi o lažnoj dojavi.

"Rad na aerodromu je rano večeras normalizovan i putnici su nastavili putovanja", naveo je Kossev.

Kosovska policija je kasno popodne potvrdila da je preko službe za medije "Međunarodnog aerodroma Adem Jašari" dobila dojavu o eksplozivnoj napravi na aerodromu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније