Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

A.M. [ N1 ]

23. 01. 2023. 17:56 >> 17:51
1

JEDNA OSOBA RANjENA

Kancelarija za KiM: ROSU pucao na vozilo sa Srbima

Pripadnici specijalne policije Kosova "ROSU" pucali su danas na vozilo u kojem su se nalazila dva Srbina, saopštila je Kancelarija Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju, a prenosi N1.

Kako se navodi u saopštenju jedna osoba iz vozila je ranjena u pucnjavi koja se dogodila oko 11.30 časova kod nelegalnog punkta na Bistričkom mostu, na magistralnom putu Kosovska Mitrovica - Leposavić.

Kosovska policija tvrdi da je pucala, jer je vozilo sa Srbima udarilo u njihovo.

Kako su naveli iz Kancelarije za KiM ranjen je Miljan Delević dok je njegov suvozač Dušan S. tek puk srećom prošao bez povreda, dok je čitav automobil izrešetan.

Delević je pogođen u predjelu lijevog grudnog koša i ima prostrelnu ranu i transportovan je hitno u bolnicu u Kraljevu, navodi se u saopštenju.

"Pripadnici Kurtijevih Rosu specijalaca na srpsko vozilo i Srbe u njemu zapucali su iz rafala samo zato što nisu željeli da dozvole da ih bez ikakvog osnova i razloga Rosu policija maltretira", piše u saopštenju.

Kancelarija za KiM dodaje da Kurtijevi specijalci nema šta da traže na sjeveru Kosova, kao i na ovom punktu koji je bespravno i nelegalno podignut, a sa koga svakodnevno maltretiraju srpski narod koji tuda prolazi.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније