Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

RTCG

31. 05. 2023. 16:18 >> 16:18

SLOVENIJA

Mladić zadavio partnerku pa dva dana spavao uz njeno tijelo

Policijski službenici u Sloveniji uhapsili su dvadesetogodišnjeg mladića jer je, kako se sumnja, ubio svoju djevojku, državljanku Srbije nakon što su se 25. maja ozbiljno posvađali nakon što je više puta udario u predjelu glave, a zatim je zadavio.

Okrutan zločin dogodio se u Mariboru u stanu u blizini željezničke stanice.

Kako pišu Slovenske Novice, 20-godišnji slovenski državljanin Lazar Terentić ubio je svoju 27-godišnju djevojku Emiliju Mahmutović.

Njeno je tijelo pronađeno u njenom stanu u subotu, no vjeruje se kako je umrla dva dana ranije.

Navodno se posvađala i potukla s 20-godišnjim partnerom, nakon čega ju je on zadavio. Smatra se i kako je dva dana spavao uz njeno tijelo.

O navodnom zločinu policija je obaviještena u subotu oko 14 sati.

Nakon što je policija stigla u stan, utvrđeno je da je 27-godišnjakinja, državljanka Srbije, mrtva. Odmah je uhapšen 20-godišnjak koji je u tom trenutku boravio ispred stambenog bloka.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније