Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Б.Ч.Ј. [ Beta ]

06. 10. 2023. 14:29 >> 14:30
6

BEOGRAD

Tužilaštvo uložilo žalbu, traži pritvor za Radoičića zbog Banjske

Više javno tužilaštvo (VJT) u Beogradu uložilo je žalbu na rješenje sudije za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu, kojim je odbijen predlog ovog tužilaštva za određivanje pritvora Milanu Radoičiću zbog opasnosti od bjekstva poslije oružanog napada 24. septembra u selu Banjska, na sjeveru Kosova.

VJT je u žalbi 5. oktobra tražilo da se preinači donijeto rješenje i odredi pritvor Radoičiću, navedeno je u odgovoru za N1.

Odluku o žalbi treba da donese krivično vanpretresno vijeće Višeg suda u Beogradu.

Radoičić je priveden 3. oktobra, kada je saslušan i određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 sati. On je, međutim, pušten dan kasnije pošto je sudija odbio da mu odredi pritvor.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније