Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

A.J. [ Index.hr ]

15. 04. 2024. 20:58 >> 21:06
3

MILANOVIĆ

"Nastupi Crne Gore na NATO forumima prozapadni i proamerički"

Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović kazao je u intervjuu za hrvatski Index.hr da su nastupi Crne Gore na NATO forumima proamerički i prozapadni.

"Ja te ljude pratim već neko vrijeme, njihovi nastupi na NATO forumima su prozapadni, proamerički čak, ja bih im savjetovao malo više fokusiranja na sebe i na svoje interese. Ti ljudi žele biti dio Zapada. To žele biti Srbi u Republici Srpskoj, sto posto", kazao je Milanović. 

Komentarišući odnos sa Vučićem, Milanović je poručio da se rijetko sastaju, ali i da otvoreno razgovaraju.

"Ja sa Srbima kao narodom koji nam je najbliži na Balkanu neću razgovarati preko posrednika. Kažu da je Dodik eksponent, ok. Ajmo reći ovako, je li ih se moglo drugačije tretirati? Moja je teza da je on odguran prema Rusiji. On će sjutra opet biti dobar s Amerikancima koji su ga doveli", kazao je, između ostalog, Milanović. 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније