Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

A.B. [ Mina ]

30. 04. 2024. 07:26 >> 07:27
8
Čitaj mi:

REZOLUCIJA UN-A O GENOCIDU

Majke Srebrenice: Zahvalne smo Spajiću

Majke Srebrenice poručile su da su zahvalne crnogorskom premijeri Milojku Spajiću što je donio odluku da Crna Gora podrži rezoluciju Ujedinjenih nacija (UN) o genocidu u Srebrenici.

Njemački stručnjak za Zapadni Balkan i proširenje NATO, Milan Nič napisao je na mreži X da mu je Spajić kazao da će Crna Gora podržati Rezoluciju UN o genocidu u Srebrenici, ali da je neće sponzorisati.



Majke Srebrenici napisale su na mreži X da zahvalnost duguju i poslanicima Demokratske partije socijalista, Građanaskog pokreta URA, Socijaldemokrata, Bošnjačke stranke, Pokreta Evropa sad, Andrijanu Vuksanoviću kao i Albanskim partijama.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније