Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

[ B.B. ]

29. 11. 2021. 19:28 >> 19:29

JUTARNJI PROGRAM

Da li novi aneksi ugovora o radu nose i rizik od otkaza?

U emisiji Jutarnjeg programa govorimo o aneksima ugovora o radu i skraćivanju radnog vremena. Može li se radnik zaštiti, a da mu ne prijeti otkaz? U rubrici “Pitajte advokata” razgovaramo sa advokatom Draženom Ćorićem.

Štampu komentarišemo sa bivšim članom Savjeta Agencije za zaštitu ličnih podataka i slobodan pristup informacijama Radenkom Lacmanovićem.

Sa prorektorom za nastavu Univerziteta Crne Gore, prof. dr Veselinom Mićanovićem govorimo o regionalnom projektu jačanja autonomije univerziteta.

Humanista Boris Vlahović pokreće humaniranu akciju za djecu štićenike Dječijeg doma “Mladost” u Bijeloj, a čućemo i kakva je situacija u toj ustanovi.

Izvještavamo uživo iz Podgorice i Budve. Saznaćemo koliko se saobraćajnih nezgoda i nesreća dogodilo u ovoj godini, a pokušaćemo da doznamo i kada će biti završene rekonstrukcije ulica u Glavnom gradu.

Takođe, biće riječi i o digitalizaciji podvodne kulturne baštine, a između ostalog, saznaćemo i kako se ugostitelji Budve spremaju za novogodišnje praznike i kako gledaju na nove protivpandemijske mjere.


Urednici i voditelji emisije: Jovana Božarić Stanišić i Boris Šarančić
Urednik Jutarnjeg programa: Aleksandar Mirković
e-mail: jutarnji@rtcg.org

Broj telefona redakcije: 020 224 991

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније