Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

25. 04. 2024. 06:30 >> 06:31
Čitaj mi:

VREMENSKA PROGNOZA

Oblačno sa sunčanim intervalima, do 18 stepeni

Na sjeveru Crne Gore danas promjenljivo oblačno sa sunčanim periodima, ali i uslovima za povremeno kišu. Na jugu, takođe promjenljivo, povremeno više sunca, mjestimično i s uslovima za prolaznu kišu.

Na sjeveru Crne Gore, promjenljivo oblačno sa sunčanim periodima, ali i uslovima za povremeno kišu. Vjetar slab, na planinama umjeren jugozapadni. Temperatura do 14 stepeni.

Na jugu, takođe promjenljivo, povremeno više sunca, mjestimično i s uslovima za prolaznu kišu. Temperatura do 18 stepeni.
More malo do umjereno talasasto. Vjetar slab, samo na krajnjem jugoistoku umjeren, jugozapadni. Temperatura mora 17 stepeni.

Crna Gora - tri dana

Narednih dana na sjeveru, slično kao danas, promjenljivo oblačno sa sunčanim periodima uz mogućnost za povremenu kišu. U subotu malo do umjereno oblačno i toplije. Naredna tri dana vjetar uglavnom slab, samo ponegdje umjeren, jugozapadni.

Na jugu, u petak pretežno oblačno sa sunčanim periodima, ali ponegdje još ima uslova za kišu, uglavnom popodne. U subotu pretežno sunčano ili malo oblačno i toplo. Vjetar narednih dana slab do umjeren, pretežno zapadni i jugozapadni. I na sjeveru i na jugu dnevna temperatura od subote u porastu, do 23 stepena.

Evropa

Visinski ciklon sa svojom dolinom i dalje donosi promjenljivo vrijeme u Evropi, sa čestom kišom, ponegdje i snijegom. Padavina će biti širom kontinenta, najviše na istoku Bugarske i Rumunije. Krajnji istok Evrope pod uticajem je tople vazdušne mase, pa će danas najviše temperature biti na jugu Ukrajine i Rusije, ponegdje i preko 25 stepeni, najhladnije i dalje u Finskoj - malo iznad nule.

Balkan

Na Balkanu promjenljivo sa sunčanim periodima, ali uz čestu kišu ili povremeno pljusak. U Bugarskoj, Sjevernoj Makedoniji, na sjeveru Grčke i evropskom dijelu Turske popodne će biti i grmljavine uz obilnije pljuskove. Od velikih gradova, danas najtopliji Istanbul sa 23 stepena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније