Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

30. 03. 2016. 13:35 >> 13:20
2

NAKON ŠEST DANA

Artman na slobodi:Šokirana sam

Bivša portparolka glavne tužiteljke Haškog tribunala Florens Artman rekla je poslije puštanja iz pritvora u Ševeningenu da je potpuno šokirana.

 

 

 

Posle šest dana provedenih u pritvoru, u koji je sprovedena pošto je u Hag došla da bi prisustvovala izricanju presude Radovanu Karadžiću, puštena je na slobodu, zbog dobrog vladanja, dan prije nego što je trebalo da izdrži kompletnu zatvorsku kaznu.

“Veoma sam umorna, iscrpljena i potpuno šokirana. Ipak, osjećam veliko olakšanje što nijesam u zatvoru i spremna sam da se borim“, rekla je Artmanova za agenciju Frans pres. 

Na izdržavanje zatvorske kazne u trajanju od sedam dana je sprovedena zbog nepoštovanja suda, odnosno iznošenja podataka koje sud smatra povjerljivim u svojoj knjizi, kao i zbog neplaćanja kazne od 7.000 eura, izrečene prvobitnom presudom.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније