Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio P.R. [ Beta ]

11. 11. 2017. 16:49 >> 16:19
1

PUTIN OCIJENIO

"Tramp je lijepo vaspitan i prijatan čovjek"

Ruski predsjednik Vladimir Putin hvalio je danas američkog kolegu Donalda Trampa rekavši da je "lijepo vaspitan i prijatan čovjek" poslije kratke razmjene riječi s njim tokom sastanka Azijsko-pacifičke ekonomske saradnje (Apek) u Danangu u Vijetnamu.

"Ponašanje američkog predsjednika je izuzetno korektno i dobronamjerno", ocijenio je Putin na konferenciji za novinare i dodao da je Tramp "lijepo vaspitan i prijatan čovjek" odgovarajući na pitanje o specifičnom Trampovom načinu da se snažno rukuje sa svojim sagovornicima.

Predsjednici su se dva puta rukovali i razmijenili nekoliko riječi, ali nijesu održali sastanak.

Putin je uvjerio novinare da "nije strašno" što nije došlo do sastanka jer je u pitanju bilo preklapanje agende kao i ispunjavanje određenih protokolarnih formalnosti na sastanku APEK-a.

Ruski predsjednik je rekao da je kratko s Trampom razgovarao o bilateralnim odnosima i da su obojica spremnni da "okrenu drugi list i idu naprijed".

"Želimo harmonične odnose sa SAD", dodao je predsjednik Rusije.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније