Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta,I.Š. ]

23. 02. 2018. 08:29 >> 08:29

NAPAD NA FLORIDI

Šerif:Naoružani školski policajac nije reagovao

Lokalni šerif Skot Izrael rekao je da naoružani školski policajac u gimnaziji na Floridi nije reagovao tokom napada u kojem je ubijeno 17 učenika te škole. Izrael je rekao da je naoružani policajac za vrijeme napada stajao ispred škole i nije ušao u zgradu, prenosi Bi-Bi-SI (BBC).

 

 

 

Prema njegovim riječima, policajac je prvo suspendovan, a poslije je dao otkaz

"Muka mi je. On nije ušao", rekao je lokalni šerif.

Najmanje sedamnaest osoba ubijeno je u gimnaziji u Floridi, u napadu 19-godišnjeg bivšeg učenika te škole. Osumnjičeni Nikolas Kruz je na društvenim mrežama, kako je rečeno, objavljivao poruke vrlo "zabrinjavajućeg sadržaja".

Kruz je napad izveo poluautomatskom puškom AR-15.

Napad se dogodio u vrijeme kada se završavaju časovi u srednjoj školi Mardžori Stounmen Daglas u Parklandu, na istočnoj obali Floride između Boka Ratona i Fort Loderdejla.

Škola ima oko 2.000 učenika.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније