Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta, objavila B.B. ]

04. 09. 2018. 14:50 >> 15:52
2

U ADENSKOM ZALIVU

Udavilo se 30 migranata

Najmanje 30 ljudi se udavilo kada se brod sa migrantima iz Afrike prevrnuo kod južne obale Jemena, saopštili su danas zvaničnici te zemlje.

Brod na kojem je većina od najmanje 150 migranata bila iz Somalije prevrnuo se u nedjelju, a među stradalima je petoro žena i djece, prenosi Asošiejted pres.

Uprkos jemenskom građanskom ratu, Adenski zaliv, između Somalije i Jemena, popularna je ruta kojom migranti pokušavaju da se domognu naftom bogatih zemalja Persijskog zaliva.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније