Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Izvor: Mina, Objavila: M.M.Lj. ]

09. 11. 2019. 12:07 >> 12:12

AUSTRALIJA

Dvije žrtve požara, petoro nestalih

Dvoje ljudi je poginulo, petoro se vodi kao nestalo, a najmanje 150 kuća uništeno je u požarima širom istočne Australije, saopštile su danas lokalne vlasti.

Vatrogasna služba Novog Južnog Velsa potvrdila je da su dvije osobe poginule u požaru u blizini Glen Inesa, sjeverno od Sidneja.

Jedno tijelo je pronađeno u vozilu, dok je jedna žena umrla posto je odvezena u bolnicu sa velikim opekotinama.

Pet osoba se i dalje vode kao nestali, a premijer Skot Morison je rekao da postoji bojazan da bi broj stradalih mogao biti veći.

Morison je kazao da će se rezervisti australijskih oružanih snaga priključiti u pružanje pomoći hitnim službama.

U subotu popodne širom Australije zabilježen je 81 požar.

Državne službe za zaštitu od požara objavile su rekordan broj upozorenja, a za 17 požara proglašeno je da su na nivou vanredne situacije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније