Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

A.M. [ N1 ]

18. 04. 2022. 11:00   >>  11:02

KRUZERI SU GLAVNI DIO TURISTIČKE INDUSTRIJE ZEMLJE

U Australiju stigao prvi kruzer nakon dvije godine pauze

Australija je u ponedeljak dočekala prvi kruzer u Sidneju nakon dvogodišnje pauze uzrokovane zatvaranjem turističke industrije zbog koronavirusa.

Pacific Eksplorer, luksuzni brod za krstarenje, stigao je s Kipra preko Singapura, objavio je Sky News.

Brod je stigao bez putnika, s više od 200 članova posade.

Vlada Australije zatvorila je turističku industriju u martu 2020. nakon izbijanja pandemije COVID-19.

Vlada Australije je u martu najavila otvaranje međunarodnih granica za turiste i dozvolu za ulazak međunarodnim kruzerima od 18. aprila.

Kruzeri su glavni dio turističke industrije zemlje. Australija je 2019. ugostila preko 600.000 putnika na kruzerima, odnosno 350 brodova.

Potpuno vakcinisani putnici u Australiji više ne treba da imaju negativan PCR test ukrcavanja na aviona, objavio je Sky News pozivajući se na Ministarstvo zdravlja Australije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније